Daily HP GK Important Question Answer In English Set-11
||Daily HP GK Important Question Answer in English Set-11||Daily Himachal Pradesh GK Important Question Answer in english Set-11||
101. First Police Medal winner is
Answer-Ashwini Kumar
102. First President Medal winner is
Answer-Gangveer Singh
103. First Padam Shree winner is
Answer-Kailash Chand Mahajan
104. The last Mughal Fortier of Kangra Fort was
Answer-Jiwan Khan
105. The smallest province of Kangra State was
Answer-Kutlehar
106. The longest irrigation project of H.P. is
Answer-Shah River Project
107. Who was the first Chairman of State Finance Commission ?
Answer-S.K. Chauhan
108. The first great revolutionry literateur was
Answer-Yashpal
109. Who was the first Chairman of H.P. Administrative Tribunal ?
Answer-Justice Hira Singh Thakur
110. India’s second in area and the biggest Lok Sabha constituency of H.P. is
Answer-Mandi
👉अक्टूबर 2021 से अक्टूबर 2022 तक HPSSC द्वारा पूछे गए HP GK के सभी प्रश्न उत्तर
👉अगस्त 2021 से अगस्त 2022 तक HPSSC द्वारा पूछे गए INDIAN GK के प्रश्न उत्तर
👉HPSSC Sub Inspector Exam Test Series 2023(Total Test 10 With Answer Key) @Start 25 November 2022
👉HPSSC JOA IT (Post Code-965,1000) Exam Test Series 2022(Total 10 Test with Answer Key )
Join Our Telegram Group :- Himexam

Hello everyone! My name is Gaurav, My aim is to provide quality educational content, free study materials, and exam preparation resources to help students and job aspirants achieve their goals. I believe quality education should be accessible to everyone.






